Ligplaatsen

Onze haven wordt beheerd door de stichting Het Zwolse Watersportcentrum.

Onze haven is goed bezet. Momenteel zijn er geen ligplaatsen beschikbaar. U kunt zich wel alvast inschrijven voor de wachtlijst. De wachttijd varieert momenteel van enkele weken tot vele maanden. Hoe breder de boot des te langer is de wachttijd

Om toch voor een ligplaats in aanmerking te komen het volgende:

Om voor een ligplaats in aanmerking te komen, dient u kandidaat-ligplaatshouder te worden van de Stichting Het Zwolse Watersportcentrum (ZWC).

Als ligplaatshouder wordt u ook geacht diverse vrijwilligerswerkzaamheden in de haven uit voeren, zie onder Havendagen en regels.

Contributie om kandidaat-ligplaatshouder te worden:   € 32,50 euro per jaar. U bent dat tevens lid van de KNWB.

De ligplaatsen worden voor de periode van een jaar verhuurd en wel van januari t/m december. Wanneer u uw ligplaats wenst op te zeggen dient dit 3 maanden voor het einde van het jaar te gebeuren, dus voor 1 oktober van het lopende jaar.

De ligplaats is niet overdraagbaar.

Als u uw boot verkoopt en zelf geen gebruik meer maakt van de ligplaats, kan er geen aanspraak op de ligplaats worden gemaakt door de nieuwe eigenaar.

U kunt uw boot nooit verkopen inclusief ligplaats.

Om in aanmerking te komen voor een ligplaats kunt u contact opnemen met:

Roelf Wolters Ligplaats/sleutelbeheer

telefoon 06-20250831

of per e-mail: Roelf Wolters

Dat kan ook door het inschrijfformulier in te vullen. Uw gegevens komen dan direct op de goede plaats terecht. Als u alleen inlichtingen wilt, kunt u dat in het tekstvak aangeven.

Voor bestaande ligplaatshouders verzoeken u bij veranderingen in uw gegevens deze s.v.p. zo snel mogelijk door te geven aan Roelf. Het is ook in uw belang dat wij bij eventuele calamiteiten over actuele adres- en telefoongegevens beschikken.

 

Secretariaat van de stichting:
De heer Dick Pieterse
U kunt hem mailen: E-mail
Telefoon:  0343-410199